Simpel en snel vega koken, maar wel vol van smaak! Hoe doe je dat?
Nog altijd hoor ik veel mensen om me heen die nooit vegetarisch eten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het steeds meer kan waarderen. Het hoeft van mij niet altijd meer een stukje vlees of vis, het voldane, niet overvolle gevoel erna is me veel meer waard. Vlees kan soms zo zwaar vallen!
Het boek “Vegano Cucino Italiano” heeft mij weer heel veel inspiratie gegeven. De recepten in dit boek zijn volledig vegetarisch en maken deel uit van de Italiaanse culinaire traditie. Sommige recepten zijn echt Italiaanse klassiekers en andere door de schrijver bedacht. Er zijn dingen zoals Artichokken die ik zelf bijna nooit gebruik, maar zo ongelooflijk lekker zijn. Ik ben in ieder geval volledig geïnspireerd om met een aantal gerechten aan de gang te gaan.
Over het boek!
Authentieke Italiaanse veganistische gerechten waar je je vingers bij aflikt, van een van de beste vegetarische restaurants in Italië.
Op een heuvel in een olijfboomgaard in het Italiaanse Umbrie, staat Azienda Agrituristica Montali: het beste vegetarische hotel en restaurant ter wereld. Hier serveren Alberto Musacchio en zijn vrouw Malu Simaes authentieke Italiaanse vegetarische gerechten waar je je vingers bij aflikt.
Musacchio en Simaes, bekend van hun boeken Vegeterranean (meer dan 70.000 exx. verkocht!) en De easy vegeterranean, hebben in Vegano cucino italiano hun beste veganistische recepten op een rij gezet. Een absolute must-have voor de liefhebbers van de (plantaardige) Italiaanse keuken!